ProShell: Depolama ve erişim sistemleri için yeni ve esnek sistem çözümleri

14.01.2013
AS/RS ve Transfer Araçları için sistematik performans

Paylaş:
Share on Twitter Share on Facebook Share on LinkedIn Share by Email

Hareketli makinelere veri ve enerji iletim sistemlerinde dünyanın önde gelen üreticisi olan Conductix-Wampfler Grubuna bağlı Conductix-Wampfler GmbH, depolama ve erişim sistemleri (AS/RS) için yeni bir sistem çözümü geliştirmiştir. Çelik saçtan imal edilen destek profili, kanıtlanmış iletken ray tipleri 0831 ve 0812'ye entegre edilebilir ve AS/RS tahriğinin ve kontrol sisteminin güvenli ve verimli şekilde beslenmesini mümkün kılarken aynı zamanda enerji kazanımı sağlar. 

ProShell, plastik sistemlere göre enerji beslemesini daha verimli şekilde korur. Buna ek olarak, yeni çözüm sistemin direkt olarak raf sistemine monte edilmesine imkan verirken üç metreden daha uzun mesafelerde asılabilir. Özellikle, optik konumlandırma sisteminin destek profiline kelepçeler ile entegrasyonu son derece kolaydır."Bu özellikler sayesinde, ProShell, değişmeyen mekanik ara yüzler ile müşteriye büyük esneklik sağlayan bir sistem çözümüdür. Ayrıca, yeni kontrol kavramları sayesinde dört-delikli veya beş delikli sistemlerine yönelim hesaba katılmıştır. "Dieter Seidel, Weil am Rhein Ürün Yönetim Başkanı, Conductix-Wampfler GmbH. Şirket, basit ve hızlı montaj konusuna tüm dikkatini vermiştir: ProShell, tasarım üzerinde ayar yapılmadan yüksek raflı depolama uygulamalarına adapte edilebilir. "AS/RS veya transfer araçları durumunda, montaj maliyeti toplam maliyete konusunda önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle, geliştirme aşamasındaki bu durum bizim için merkezdir"

Daha fazla enerji verimliği için büyük esneklik

ProShell, kanıtlanmış iletken ray tipleri Conductix-Wampfler 0831 ve 0812'ye entegre edilebilir. Aynı sistemle, değişmeyen montaj alanı ve AS/RS ile raf sistemlerinin mekanik ara yüzleri ile daha geniş spektrumlu elektriksel özellikleri (32A'den 400A'e) kapsamak için çelik, bakır veya alüminyum gibi iletken malzemeler ve farklı iletken raylar kullanılabilir. Seidel'e göre "400 ampere kadar nominal akımlı uzun depolama koridorları sağlamak için, düşük direnç değerli daha geniş kesitli iletken raylar kullanılabilir. Enerji verimliliği açısından kazanç artışı son derece önemlidir. Bu nedenle, eşik değerleri ile uyumlu gelecek uluslararası kurallar dahilinde işletme maliyeti azaltan ve AS / RS jeneratör operasyonda enerji geri kazanım sağlayan çözümler sunuyoruz.